Apotheek Dam

Project beschrijving

Apotheek Dam maakt sinds kort deel uit van het nieuwe gezondheidscentrum  in Hilversum. Deze samenwerking was voor de eigenaar een uitgelezen mogelijkheid om de apotheek te voorzien van een volledig nieuwe interieurinrichting. Door gebruik te maken van luxe donkerbruine wandkasten en deze te combineren met een strak vormgegeven witte balie is er een moderne strakke interieurinrichting ontstaan die sfeer en warmte uitstraalt.

Verder is apotheek Dam voorzien van energiezuinige klimaat- en verlichtingssystemen waarmee de apotheek volledig voldoet aan de huidige efficiency maatstaven en milieueisen. Kortom, apotheek Dam is er helemaal klaar voor om van dit nieuwe gezondheidscentrum in Hilversum een succes te maken.

Project Details

Client  Apotheek Dam
Locatie Hilversum

Geinteresseerd?

Hier komt exact te staan wat jullie doen met alle seo nuttige termen er in zodat google kan lezen op de hp en de gebruiker het kan vinden

Neem contact met ons op